loader

LIFTURI/OBLOANE HIDRAULICE

Hydraulic Trailer SRL va ofera o gama larga de obloane ridicatoare/lifturi hidraulice si rampe hidraulice cu sarcina de incarcare 750, 1000, 1500, 2000kg platforma din aliuminiu ,montate pe autovehicule /autoutilitare Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter, VW Crafter, Opel Movano, Ford Transit si Renault Master, etc. si autocamioane MAN, Volvo, Scania, Ford, Renault, BMC, etc . Experienta in domeniu ne ajuta sa va oferim cea mai buna solutie in functie de cerintele dumneavoastra.
Aceste echipamente sunt ideale pentru incarcarea / descarcarea de marfuri de la nivelul podelei autovehiculului la sol si invers sau pentru transferul marfurilor de la un autovehicul la altul.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Este interziza copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L., includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L. asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L.

S.C Hydraulic Trailer S.R.L. © 2023