loader

Informații livrare

Detalii livrare

Pentru Bucuresti si Ilfov exista posibilitatea de se expedia cu masinile noastre de distributie costul va fi stabilit la momentul livrarii.

Expedierea coletelor se poate efectua catre orice locatie din Romania, pana la usa clientului prin Fan Courier.

Taxa de livrare variaza in functie de greutate colet, locatie,etc.

In situatia in care comanda este de valoare mare se poate oferi transport gratuit.

Societatea noastra are contract cu companiile de curierat si acopera 100% din suprafata tarii. La cerere, se poate opta pentru ridicarea personala a coletului de la cel mai apropiat sediu de curierat, in functie de zona geografica.

Termenul de livrare pentru piesele aflate in stoc este 1-2 zile lucratoare, din momentul expedierii. 

IMPORTANT ! Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletului in momentul primirii acestuia, in prezenta curierului si solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect nu va fi luata in considerare.

Marfa se poate ridica de la depozitul central DOAR CU CONFIRMARE prealabila din partea noastra la telefon  0721993223

Este interziza copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L., includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L. asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L.

S.C Hydraulic Trailer S.R.L. © 2024