loader

Termeni și condiții


Despre site
Domeniul
https://www.hydraulictrailer.ro/ este administrat de catre SC HYDRAULIC TRAILER SRL., cu sediul social in BUCURESTI sect. 5 str. Cobadin nr. 3 bl. P19 sc. 1 ap. 30  (DOAR SEDIU SOCIAL)  , Depozit central  (pentru programări ridicare piese va stăm la dispoziție si telefonic la numerele de telefon  0721993223 / 0740586255 ,WHATSAPP 0721993223) Nr. Reg. Com.: J40/16528/04.09.2007 C.U.I.: RO22354025

Program de lucru
De luni pana vineri, intre orele 8.30-17:00 (cu exceptia zilelor nelucratoare/sarbatori legale), procesam toate cererile dumneavoastra (utilizare cos cumparaturi, formular "Solicitare oferta" sau mesaje transmise pe adresa de mail 
Office@hydraulictrailer.ro), intr-un interval de timp intotdeauna rezonabil. De asemenea, va stam la dispozitie si telefonic la numerele de telefon  0721993223 / 0740586255 ,WHATSAPP 0721993223 dar exclusiv pentru informatii. Comanda propriu-zisa se va transmite numai in forma scrisa, conform reglementarilor legale.

IMPORTANT : dupa finalizarea unei comenzi online (cos cumparaturi), primul e-mail transmis este generat automat! Onorarea achizitiei se confirma separat de catre SC HYDRAULIC TRAILER SRL, la scurt timp dupa. 

Preturi produse

Dupa efectuarea unei comenzi, vom confirma intotdeauna pretul, disponibilitatea produsului, termenul de livrare si costul total implicat.

Informatiile prezentate au un caracter informativ si nu reprezinta obligativitate contractuala.

In unele situatii Preturile afisate pot sa difere fata de pretul afisat in site in plus sau in minus  in functie de producator, disponibilitate, promotii, modificari de curs, etc. Dupa efectuarea unei comenzi, vom confirma intotdeauna pretul, disponibilitatea produsului, termenul de livrare si costul total implicat.

Stocuri
Nu sunt afisate in timp real stocurile produselor din site. Din acest motiv, pot aparea uneori modificari ce vor fi intotdeauna comunicate clientului, inainte de expedierea unui colet sau plata unei sume de bani. 

Cum comand
Pentru a comanda aveti la dispozitie urmatoarele variante:
- utilizati cosul de cumparaturi / veti fi contactat ulterior pentru confirmare;
- completati formularul "Solicitare oferta" / veti primi pe mail o oferta de pret;
- trimiteti un mesaj cu solicitarea dumneavoastra la 
office@hydraulictrailer.ro / veti primi pe mail o oferta de pret.

 -Trimiteti mesaj pe WHATSAPP pe nr.  0721993223.

Comenzile vor fi confirmate de catre societatea noastra SC HYDRAULIC TRAILER SRL  prin e-mail , telefonic sau pe Whatsapp in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa furnizati o adresa de e-mail valida, constant monitorizata, pentru a fi informat in timp util de orice modificare a stadiului unei solicitari/comenzi!

Cum platesc
Platile pentru produsele comandate de dvs. se pot efectua astfel:
1. transfer bancar (internet banking, ordin de plata) in contul
Cont: RO94 INGB 0000 9999 0277 8075
Banca: ING Bank -Agentia Sebastian Beneficiar SC HYDRAULIC TRAILER SRL.
; veti primi pe mail factura aferenta, plus instructiunile de plata (in functie de metoda aleasa.

2. plata ramburs in numerar, la livrarea coletului.

Factura si dovada plata
Factura aferenta unei comenzi este transmisa, in format pdf, pe adresa de e-mail furnizata de client SI/SAU in varianta tiparita, in interiorul coletului.
La plata ramburs, dovada platii o reprezinta chitanta/bonul emis de catre curier pentru contravaloarea incasata. In cazul platii prin transfer bancar, operatiunea se va regasi in extrasul dvs. de cont lunar sau pe documentul emis de entitatea ce incaseaza totalul de plata .      

Garantie
Conform legislatiei in vigoare, SC HYDRAULIC TRAILER SRL  acorda garantie produselor importate, distribuite si/sau comercializate - informatii detaliate gasiti in certificatul de garantie de pe spatele facturii fiscale care insoteste marfa.

 

Dreptul  la retragere
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, aveti dreptul  de a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere, in termen de 14 zile, incepand de la data la care dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, intrati in posesia fizica a produsului si ati platit produsul. Doar persoanele fizice au dreptul de retragere. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, prin transmiterea prin e-mail, la adresa 
office@hydraulictrailer.ro, iar noi va vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Produsele care fac obiectul dreptului de retragere vor fi returnate de dumneavoastra in termen de maxim 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Costurile directe legate de returnarea produselor sunt suportate de catre cumparator. SC HYDRAULIC TRAILER SRL  va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, prin banca, in contul mentionat de dumneavoastra in Formularul de retragere, in termen de 14 zile bancare de la data primirii produsului returnat.
Exceptii de la dreptul de retragere:
1. Cumparatorul nu a transmis Formularul de retragere in termenul de 14 zile de la primirea produselor;
2. Produsele aduse pe comenzi speciale, la cererea expresa a Cumparatorului;
3. Consumabile;
4. Produsele care sunt, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
5. Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
Orice alte situatii  privind dreptul de retragere se solutioneaza in conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014.

Este interziza copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L., includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L. asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al S.C. HYDRAULIC TRAILER S.R.L.

S.C Hydraulic Trailer S.R.L. © 2024